Vår pulverlackering

 

Fördelarna

Kundanpassning är ett ledord för oss. Genom kunskap, engagemang och flexibla arbetsprocesser lackerar vi gods enligt kundens önskemål. 

Flexibilitet

En av våra främsta styrkor är vår flexibilitet. Hos oss är bredden och tjockleken på godset inget problem eftersom vår arbetsprocess klarar såväl millimetertunna detaljer som breda och tjocka.
Vi anpassar arbetet efter dina önskemål och formar processen efter vilken typ av gods som du vill lackera. Vår anläggning har en inbyggd flexibilitet som möjliggör snabba omställningar och produktion av både korta och långa serier. 

Kunskap
Vi har personal med hög kunskap och ett stort engagemang för sitt arbete vilket möjliggör att vi kan leverera kundanpassade gods med mycket hög kvalitet.
Vi strävar efter en god kommunikation med våra kunder för att på bästa sätt kunna uppfylla de specifika krav som ofta är förknippat med en produkt som exempelvis maskeringsapplikationer. 

Snabba leveranstider
Vi har korta ställtider som gör att vi kan erbjuda våra kunder snabba leveranstider.

 

Processen

Vår arbetsprocess sker i tre steg:

1. Förbehandling 
Vi förbehandlar godset genom tvättning och torkning. Vi använder oss av järnfosfatering.

2. Lackering
Lackeringsprocessen sker manuellt där vi enkelt kan byta färg.

3. Härdning
En kammarugn på cirka 200 grader härdar godset. Vår ugn möjliggör härdning av tjockare gods. 


Våra ställtider är korta och lackeringsprocessen är mycket flexibel. Det gör att vi kan skapa kundanpassad produktion med en kort leveranstid.